Prodajni program

V zadnjih letih smo se specializirali za ploskovno mizarstvo, kar pomeni, da opremljamo različne, poslovne kot tudi stanovanjske prostore, z izbranim pohištvom. Pri tem kombiniramo različne materiale; med drugim iverice in mediapan. Nudimo izmero prostora, strokovno svetovanje ter projektiranje in izris pohištva.

Pohištvo za poslovne prostore po naročilu

Ukvarjamo se z izdelavo notranjega pohištva za poslovne prostore, tj. za trgovine, pisarne, gostinske lokale, zobne ordinacije in dijaške domove. Dobri medsebojni odnosi, učinkovitost zaposlenih in njihovo udobje. To lahko dosežete le v pravilno načrtovanem delovnem prostoru in tovrstno delo lahko brez skrbi zaupate nam. Pri opremi poslovnih prostorov imamo vedno v mislih funkcionalnost, prilagoditev pohištva izbrani dejavnosti in potrebam naročnika. Seveda prisluhnemo tudi vašim željam glede izbire dizajna, materialov in videza.

Pohištvo za stanovanjske objekte po naročilu

Nudimo tudi izdelavo pohištva po meri za vsak dom. Spremljamo trende na področju dizajna, rabe materialov in napredne tehnologije, zato vam bomo brez težav svetovali pri izbiri elementov in samih materialov. Delamo z raznovrstnimi kakovostnimi materiali, poskrbeli pa bomo tako za izdelavo kot tudi za montažo elementov v prostoru.

Kuhinje:

Pri načrtovanju kuhinje morate biti pozorni na funkcionalnost kuhinjskih elementov; ali so pulti dovolj visoki za vas, ali brez težav dosežete stenske omare, kako oddaljeni so hladilnik, štedilnik in umivalnik itn.

Dnevne sobe:

Poleg kuhinje in jedilnice je to eden od osrednjih prostorov za druženje. Vredno je torej prej razmisliti, ali boste postavitev elementov v njej podredili hišnemu kinu, bralnemu kotičku, druženju ob klubski mizici ali drugi dejavnosti.

Otroške sobe:

Pri načrtovanju otroških sob si lahko zmeraj privoščite nekaj več svobode pri oblikah miz, omar, polic, detajlov. Lahko bi namesto klasične mize, izbrali mizico v obliki štiriperesne deteljice, namesto klasične stolčka leseno kocko ipd.

Spalnice:

V tem prostoru bosta nabirali energijo, iskali mir, romantiko in sproščenost. Opremo prostora je torej treba prilagoditi tem ciljem, bolj primerne za to bodo torej pastelne barve in nenatrpano pohištvo.

Kopalnice:

Izbirate lahko med klasičnim pohištvom, modernejšim, minimalističnim, futurističnim pohištvom … Katero koli že izberete, leseno pohištvo v kombinaciji s kamnom ali keramiko kopalnici zmeraj daje bolj topel, naraven občutek.

Predsobe:

Pomagali vam bomo načrtovati pohištvo za predsobe, kar pomeni garderobne omare, odlagalne površine, predalnike in druge vrste pohištva.